Zorgpunt Wijchen – Huisartsenpraktijk van Oorschot

Welkom bij Zorgpunt Wijchen. In ons kleinschalige gezondheidscentrum vindt u Huisartsenpraktijk van Oorschot, fysiotherapeuten en een eerstelijns psycholoog.  Onze praktijk is gelegen nabij het centrum van Wijchen aan het Europaplein 3.

  Wachtkamer Praktijk

Onze praktijk biedt reguliere huisartsenzorg. Samen met onze vaste waarnemers drs Den Hartog en drs Janssen, 2 assistentes en 2 praktijkondersteuners staan wij voor betrouwbare, kundige en betrokken zorg.

Praktijkondersteuner Rita van Haandel begeleidt al jaren diabetespatiënten, astma/COPD patienten en ook kan zij adviezen/begeleiding geven bij het stoppen met roken. Daarnaast is zij wondverpleegkundige. Tevens werkt bij ons een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Willemijn Gijsbers werkt al meerdere jaren als POH GGZ binnen de huisartsenzorg  en ondersteunt nu in onze praktijk mensen met allerhande psychische of sociale problemen.

Claudia, Amanda en Lineke, onze assistentes, geven telefonische adviezen bij eenvoudig te behandelen aandoeningen. Tevens voeren zij diverse medisch-technische handelingen uit, denk daarbij bijvoorbeeld aan het meten van uw bloeddruk, maken van uitstrijkjes, verbinden van wonden, aanstippen van wratten, e.d.
Voor bloedprikken kunt u ook terecht in de praktijk, maak hiervoor van tevoren een afspraak met de assistentes.

Maak kennis met ons Team

Dhr. J. van Oorschot
Dhr. J. van OorschotHuisarts
Sinds 2012 werkzaam in de praktijk.
J.A.M. Broess
J.A.M. BroessAssistente
Sedert 1988 aan de praktijk verbonden. Voert taken uit betreffende chronische hartvaatpatienten, samen met de praktijkondersteuner.
C.J.M. Tittse-van Capelle
C.J.M. Tittse-van CapelleAssistente
Sinds februari 2006 in de praktijk. Daarvoor verpleegkundige en werkzaam geweest op de huisartsenpost.
R. van Haandel
R. van HaandelPraktijkondersteuner
Sinds 2006 werkzaam als praktijkondersteuner. Voordien werkte ze als wijkverpleegkundige met speciale aandacht voor diabeteszorg.
Mevr. W. Gijsbers (poh-ggz)
Mevr. W. Gijsbers (poh-ggz) POH-GGZ
Mevr. F. den Hartog
Mevr. F. den Hartog Vaste waarnemend huisarts
Mevr. R. Janssen
Mevr. R. Janssen Vaste waarnemend huisarts
mevr. L. Davidse
mevr. L. Davidse Praktijkmanager

 

De avond-, nacht-, en weekenddiensten worden georganiseerd door de Coöperatieve Huisartsendienst Nijmegen e.o.. Net als alle huisartsen in de regio zijn wij lid van deze coöperatie en werken wij mee op de huisartsenpost tijdens diensturen.